autorisation

Rasmus Jakobsen A/S er autoriseret kloakmester, og kan hjælpe dig hvad enten du står med et akut problem, der skal løses i en fart, eller du skal have fundet en ny og langtidsholdbar løsning på dit kloaksystem.

Rasmus Jakobsen A/S er din garanti for en sikker og god løsning på dit kloakarbejde.

LØSNINGER TIL private og erhverv

Som autoriseret kloakmester udfører vi totalløsninger på alt kloakarbejde fra almindeligt kloakarbejde, akutte reparationer til nybyggeri. Alt sammen til både private og erhverv.

Står du og skal have lavet en ny tilbygning, hvor et nyt kloaksystem muligvis er nødvendigt, kan vi give dig råd og vejledning omkring dette, samt stå for hele projektet, så du er sikker på, at du får den korrekte kloakløsning til dit projekt.

Det kan også være at du står med et akut kloakproblem, såsom slidtage, rotter, brud på rør, indtrængende trærødder eller skjulte brønde. Her er det vigtigt, at der bliver reageret hurtigt, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, så vi kan få løst dit problem så hurtigt som muligt.

Lovkrav

Når det kommer til kloakprojekter er kvalitetssikring og autoriseret arbejde af allerhøjeste vigtighed.

Det er et lovkrav fra staten at arbejdet, der udføres er autoriseret, og det er dig som bygherre, som står med ansvaret for dette. Ved at bruge en autoriseret kloakmester som Rasmus Jakobsen A/S er du sikker på, at dit kloaksystem lever op til lovkravene og du vil som bygherre være dækket ind i forhold til autorisation og lovkrav.