murværket

En vigtig del af mange byggerier er murværket, og det er derfor vigtigt at murerarbejdet bliver udført i den højeste kvalitet, så dit nye murværk kan stå flot i mange generationer frem.

Rasmus Jakobsens A/S er et traditionsbundet byggefirma, der siden 1975 har udført murerarbejde og givet østjyderne de murværksløsninger, som de efterspørger.

Vores mange års erfaring sammen med vores dygtige faglærte murersvende og kompetente projektledere er med til at sikre, at du som kunde kan få opfyldt dine ønsker til dine mureropgaver.

VI KLARER ALLE TYPER AF MUREROPGAVER

Vi har en murer til alle typer af mureropgaver, og vi sætter en dyd i at garantere, at du får udført din opgave til den aftalte pris og tid og i den højeste kvalitet.

Der er ikke en mureropgave, som vi ikke kan løse, uanset om du skal have bygget helt nyt, have restaureret dit gamle murværk eller noget helt tredje.

Vi tilbyder kompetent og personlig rådgivning på netop dit byggeprojekt, og vi kan give dig den rette rådgivning og de bedste løsninger til at få udført dit projekt efter dine ønsker.