OM RASMUS JAKOBSEN A/S

Rasmus Jakobsen A/S er et byggefirma der siden 1975 har leveret solide byggeløsninger til private og erhvervskunder. Virksomheden er en solid, ejerledet, bygge- og entreprenørvirksomhed med stærke kompetencer inden for flere entreprise- og byggerityper.

Rasmus Jakobsen A/S har egenproduktion indenfor jord og kloak, betonarbejde, mindre tømreropgaver, samt murerarbejde. Dette giver os mulighed for stor fleksibilitet når et byggeprojekt skal udføres, og det er med til at sikre kunden den efterspurgte kvalitet og sikkerhed.

Rasmus Jakobsen A/S kan håndtere styringsdelen fra færdigtegnet projekt eller hjælpe med projekteringen helt fra den indledende skitse og frem til aflevering.

BYGGEFIRMA SIDEN 1975

Virksomheden beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere, fordelt på håndværkere, byggeledelse, direktion samt administrations medarbejdere. Rasmus Jakobsen A/S har projektledere med kompetencer indenfor alle entrepriseformer, projekteringsledelse samt de fleste byggerityper.

Dette sikrer at vi kan sammensætte et projektledelses-team som kan udføre og varetage netop det byggeprojekt som dig eller din virksomhed ønsker.

En kerneværdi i Rasmus Jakobsen A/S er troværdighed. Som kunde eller samarbejdspartner hos Rasmus Jakobsen A/S kan du altid være sikker på at indgåede aftaler overholdes, byggeprojekterne gennemføres til tiden samt at økonomien stemmer overens.

VI BYGGER PÅ TROVÆRDIGHED

Gennemgående for alle de projekter, som Rasmus Jakobsen A/S håndterer, er en troværdig tilgang, hvor ordholdenhed spiller en afgørende rolle.

Vi vægter samtidig højt at tage spændende og udfordrende projekter ind, som kan give virksomhedens yderligere erfaring og kompetencer således at vi i fremtiden kan udføre flere og større byggeopgaver.

Desuden er det vigtigt for virksomheden at give vores dygtige og erfarne håndværkere en udfordrende og spændende hverdag med stor diversifikation i deres arbejdsopgaver.