betonarbejde

Rasmus Jakobsen A/S tilbyder udførelse af betonarbejde som fagentreprise. Vi har mange års erfaring med betonarbejde, og har flere dygtige og erfarne projektledere ansat, som har stærke kompetencer indenfor projektering og udførelse af betonentrepriser.

Hos Rasmus Jakobsen A/S har vi en yderst kompetent og erfaren gruppe af medarbejdere i vores egenproduktions betonafdeling, som i samarbejde med vores projektledere er med til give jer som kunder et projekt, der bliver udført efter jeres ønsker, til den rette tid, til den rette pris og i den ønskede kvalitet.

egne håndværkere

Gennem vores store egenproduktionsafdeling er vi i stand til at udføre betonarbejde som fagentreprise med vores egne håndværkere.

Dette er med til at sikre fuld kontrol over byggeprocessen og det er samtidig med til at gøre os meget fleksible og omstillingsparate. Som samarbejdspartner med er jeres virksomhed således sikret en pålidelig partner i Rasmus Jakobsen A/S.

pålidelig partner

Vi har gennem mange år udført en lang række af forskellige typer af betonopgaver. De har været med til at give både vores projektledere og håndværkere gode kompetencer og erfaringer med at udføre mange forskelligartede betonopgaver. Herunder hurtigt at kunne løse uforudsete problemer, således at det samlede byggeprojekt forløber som det skal.

Vælger I Rasmus Jakobsen A/S som jeres samarbejdspartner på jeres betonopgave, er I derfor sikret en stærk og pålidelig partner, der har de rette kompetencer og den fornødne erfaring til at udføre enhver betonentreprise.