Byggefirma i Århus

Byggefirma med stærke kompetencer

Rasmus Jakobsen A/S i Aarhus er et professionelt byggefirma med stærke kompetencer indenfor mange fagområder, byggerier og entrepriseformer. Byggefirmaet udfører projekter i hele Aarhus.

Vi er et byggefirma med egenproduktion indenfor jord og kloak, beton og murerarbejder. De mange fagområder sikrer, at du får et byggefirma med fleksibilitet i alle projekter. Og vores projektledelse består af medarbejdere med kompetencer indenfor alle entrepriseformer, projekteringsledelse og de fleste typer byggerier.

Troværdigt byggefirma

Fundamentet i byggefirmaet er troværdighed – I skal kunne stole på os.

I vores byggefirma er en aftale en aftale. Vi gennemfører vores projekter til aftalt tid og økonomi, leverer projekter til konkurrencedygtige priser og sikrer gode og spændende opgaver, der kan beskæftige vores dygtige håndværkere i egenproduktionen.

Byggefirma med ekspertviden

Hos Rasmus Jakobsen A/S tilbyder vi udførelse af byggerier både i hoved- og totalentreprise. Vi kan starte fra et færdigtegnet projekt, eller vi kan hjælpe med projektering helt fra den indledende skitse.

I totalentreprise samler vi et team af relevante rådgivere, så vi sikrer viden om netop jeres type byggeri. Vi kan desuden samle flere entrepriser i storentrepriser eller eventuelt varetage hele råhusentreprisen af byggerier, så vi afdækker entreprisegrænser og styrker koordineringen som letter bygherres ledelse af projektet.

Byggefirma med historie

Byggefirmaet blev grundlagt som et murerfirma i 1975 af Rasmus Jakobsen. I 2007 gennemgik byggefirmaet et generationsskifte, hvor sønnen Klaus Jakobsen siden har udviklet byggefirmaet til også at gennemføre større samlede entrepriser, særligt indenfor råhus- og hovedentrepriser.

Rasmus Jakobsen A/S beskæftiger ca. 80 medarbejdere fordelt på egenproduktion og projektledelse med afdelinger i både Grenå og Århus.

null

Se referencekort »

null

Se referencekort »