murerarbejde - et af vort specialer

Rasmus Jakobsens A/S er et traditionsbunden byggefirma der siden 1975 har udført murerarbejde til erhverv og private. Derfor er Rasmus Jakobsen A/S en oplagt samarbejdspartner hvis jeres virksomhed skal have udført en mureropgaver som fagentreprise.

Murerfaget er en af virksomhedens specialer, og vi har flere kompetente og erfarne projektledere ansat som har netop murerentrepriser som deres fagområde.

Fuld kontrol over byggeprocessen

Foruden vores stærke kompetencer og erfaring på det administrative plan, så kan vi igennem vores store egenproduktionsafdeling sikre fuld kontrol over byggeprocessen. Dermed er vores kunder sikre på at murerarbejdet bliver udført af vores egne dygtige fagfolk og dette er med til sikre at byggeprojektets murerarbejde bliver leveret til tiden, til den aftalte pris og i den højeste kvalitet.

40 års erfaring

I Rasmus Jakobsen A/S får I dermed en murerentreprenør, der med mere end 40 års erfaring kan sikre jer den optimale byggeproces på jeres murerentreprise.

Vi kan udføre renovering af vigtige, historiske, bygninger hvor det oprindelige murværk skal restaureres, og har fagfolk med netop dette speciale ansat i vores egenproduktion.

Er der i stedet tale om nybyg er vi også den rette partner til dette, hvor vi som fagentreprenør kan give jer sparring på de rigtige løsninger og derefter kan udføre hele fagentreprisen med egne fagfolk fra vores egenproduktion.

Vælger i Rasmus Jakobsen A/S som murerentreprenør er I derfor godt dækket ind, uanset hvilket byggeprojekt i skal have udført.