kloakarbejde som fagentreprise

Hos Rasmus Jakobsen A/S tilbydes der udførelse af kloakarbejde som fagentreprise.

Rasmus Jakobsen A/S har mange års erfaring med udførelsen af mange forskellige typer af kloakarbejde, og vi har projektledere ansat som har netop denne entrepriseform som speciale.

Rasmus Jakobsen A/S er autoriseret kloakmester, og kan varetage udførelsen af kloakarbejdet gennem vores egenproduktion, hvilket giver os kontrol over hele processen og kvalitetssikringen.

når alt skal gå op i en enhed

Rasmus Jakobsen A/S har mange års erfaring med alle former for kloakarbejde, og kan både servicere og renovere gamle kloakanlæg samt etablere nye kloakanlæg med moderne teknologi fra bunden.

Vi har flere kompetente og erfarne håndværkere med speciale i kloakarbejde ansat i vores egenproduktion, og det er med til at sikre vores kunder at de får udført deres fagentreprise ud fra de indgåede aftaler, til den rette tid, i den rette kvalitet og til den rette pris.

stor erfaring i kloakløsninger

Vi er certificeret kloakmester, og har gennem årene udført både små og store kloaketableringer og kloakrenoveringer for både privatpersoner samt offentlige- og private virksomheder.

Vælger du Rasmus Jakobsen A/S som fagentreprenør er du derfor sikret en samarbejdspartner med stor erfaring og en bred vifte af kompetencer, der kan varetage enhver kloakopgave.

Dette giver dig en forsikring om en stabil, fleksibel og kompetent kloakentreprenør, der udfører fagentreprisen efter bygherres ønsker.