TERRASSEDRØMME

Der er næsten intet så godt som en varm sommeraften på terrassen, specielt ikke hvis det er på din egen terrasse, som opfylder alt det du og dine nærmeste har brug for.

Rasmus Jakobsen A/S kan hjælpe jer med at realisere de ønsker, som I har til jeres terrasse. Vi har flere fagfolk med speciale i fliser og klinker, der kan udføre det terrasseprojekt, som du/I drømmer om.

BYGGEPROCESSEN

Byggeprocessen omkring etablering eller renovering af en terrasse afhænger af de valg og idéer, du har som kunde. Det er vigtigt for os, at du får den rette vejledning, råd og inspiration, når du vil have istandsat den eksisterende terrasse eller bygget en ny.

Uanset om terrassen skal være svævende, med trappe, læhegn, overdækket eller med en speciel/særlig form kan du i samråd med en fast tilknyttet projektleder hos Rasmus Jakobsen A/S få det resultat, du drømmer om.

MATERIALEVALG OG LØSNING

Der kan være mange overvejelser og valg at tage stilling til, hvis man vil renovere eller bygge ny terrasse.

Ønsker man en løsning i træ, er det vigtigt at overveje hvilket udtryk, kvalitet og finish træmaterialet skal have for at passe til dine/jeres ønsker. Måske er et andet mere vedligeholdelsesfrit materiale, den rette løsning.

Uanset hvad jeres terrassedrømme er, kan Rasmus Jakobsen A/S være jeres partner fra første idé til en færdigbygget terrasse. Er det vigtigt terrassen er opført i bæredygtige materialer, så kan vi også rådgive og vejlede jer om dette.