RENOVERING AF TAGET

Døjer i med utæt tag? Så kan Rasmus Jakobsen A/S hjælpe jer med at komme problemet til livs. Vores team af dygtige tømrere kan varetage renoveringen af dit tag. Det er vigtigt med et tæt tag, da man ellers kan risikere at få fugtskader og ødelagt indbo.

Vores tømrere kan give jeres tag et eftersyn og komme med deres vurdering af tagets tilstand. Vi finder ud af hvor vandet kan trænge ind, og hvad der er den bedste løsning til at reparere det.

LØSNINGER TIL ENHVER

En tagrenovation eller udskiftning indbefatter mange elementer, og derfor vil prisen på netop dit/jeres projekt også afhænge af netop de valg og løsninger som i foretrækker. Nogle af de områder som man skal overveje er fx tagets form, størrelse, valg af materiale, stilladsleje osv.

Dette kan være svært at overskue på egen hånd, og derfor står vores projektledere altid klar med rådgivning, inspiration og hjælp til problemløsning således at jeres tag-projekt forløber efter jeres ønske.

Bæredygtigt byggeri

Det er vigtigt at ind tænke bæredygtige løsninger ind i dit tag, både ift materialer og isolering. En god isolering kan gøre jeres hus mere energivenligt og kan være profitabelt på længere sigt.

Et tag udført med bæredygtige løsninger og materialer sikrer også at taget kan bestå i mange år så flere generationer kan få gavn af det.